Potrebujete poradiť? Kontaktujte náš tím cez chat alebo na 0915 33 00 33 (pracovné dni od 6:00 do 18:00). Sme váš osobný sprievodca zdravým stravovaním už viac ako 14 rokov.
Dobre variť je umenie. Chce to vášeň, fantáziu a talent. Ak ho však nerozvíjate, ďaleko sa nedostanete. Šéfkuchár pre Slovenskú republiku Kuchárskeho servisu Unilever Slovensko, potravinárskej značky KNORR, ktorého môžete vidieť pri ukážkach prípravy jedál v regiónoch Slovenska.
Vyštudoval v Martine, neskoršie pracoval v ďalších krajinách Európy (Švajčiarsko, Nemecko, Rakúsko).
Je absolventom rôznych gastronomických kurzov (Nemecko, Česká republika, Singapúr), Yves Thuries Culinary Academy - odbornej školy pre profesionálnych kuchárov ocenený medzinárodným certifikátom.
Jaro je zástanca zdravého životného štýlu, preto aj s radosťou prijal ponuku easyDiet na spoluprácu.No ako veľký odborník, ktorý miluje svoje remeslo, je jeho obrovskou radosťou a vášňou škola varenia.
Nedávno sa stal spoluzakladateľom a viceprezidentom občianskeho združenia Priatelia talianskej a slovenskej kultúry, ktorého hlavným cieľom je zriadenie súkromnej strednej odbornej výberovej školy – Pressburg Demeter School.
V blízkej budúcnosti sa tak možno tešiť na prvú prestížnu kuchársku a kulinársku školu na Slovensku.
Raňajky:
Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrnným chlebom
Desiata:
Šalát z čerstvého ovocia doplnený mätou
Obed:
Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré
Olovrant:
Slaný tvarohový koláčik
Večera:
Šalát z pohánky s jarným pórikom, hroznom a mrkvou
Raňajky:
Omeleta z váječných bielok s hráškom, čierny chlieb
Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom
Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou
Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím
Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa
Raňajky:
Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím
Desiata:
Biely jogurt s lesnými plodmi
Obed:
Pomaly dusený krk na červenom vine s celozrnnou tarhoňou
Olovrant:
Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche
Večera:
Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami
Raňajky:
Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a štvorzrnným BIO chlebom
Desiata:
Nastrúhane jablko so škoricou a orechami
Obed:
Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré
Olovrant:
Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou
Večera:
Zapekaný baklažán s paradajkami a tofu
Raňajky:
Omeleta z vaječných bielkov s hráškom, čierny chlieb
Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom
Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou
Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím
Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa
Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!