Potrebujete poradiť? Kontaktujte náš tím cez chat alebo na 0915 33 00 33. Podporujeme vás už viac ako 15 rokov.

Košík je prázdny

JAROSLAV
ERTL

Porotca MasterChef Slovensko 2016

Dobre variť je umenie. Chce to vášeň, fantáziu a talent. Ak ho však nerozvíjate, ďaleko sa nedostanete. Šéfkuchár pre Slovenskú republiku Kuchárskeho servisu Unilever Slovensko, potravinárskej značky KNORR, ktorého môžete vidieť pri ukážkach prípravy jedál v regiónoch Slovenska.

Vyštudoval v Martine, neskoršie pracoval v ďalších krajinách Európy (Švajčiarsko, Nemecko, Rakúsko).

Je absolventom rôznych gastronomických kurzov (Nemecko, Česká republika, Singapúr), Yves Thuries Culinary Academy - odbornej školy pre profesionálnych kuchárov ocenený medzinárodným certifikátom.

Jaro je zástanca zdravého životného štýlu, preto aj s radosťou prijal ponuku easyDiet na spoluprácu.No ako veľký odborník, ktorý miluje svoje remeslo, je jeho obrovskou radosťou a vášňou škola varenia.

Nedávno sa stal spoluzakladateľom a viceprezidentom občianskeho združenia Priatelia talianskej a slovenskej kultúry, ktorého hlavným cieľom je zriadenie súkromnej strednej odbornej výberovej školy – Pressburg Demeter School.

V blízkej budúcnosti sa tak možno tešiť na prvú prestížnu kuchársku a kulinársku školu na Slovensku.

Klasik

Raňajky:
Nátierka z cíceru s jarnou reďkovkou a celozrnným chlebom

Desiata:
Šalát z čerstvého ovocia doplnený mätou

Obed:
Roláda z kuracích pŕs plnená špenátom podávaná s chrenovo zemiakovým pyré

Olovrant:
Slaný tvarohový koláčik

Večera:
Šalát z pohánky s jarným pórikom, hroznom a mrkvou

Klasik

Raňajky:
Omeleta z váječných bielok s hráškom, čierny chlieb

Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom

Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou

Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím

Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

Klasik

Raňajky:
Ovsená kaša s čerstvým sezónnym ovocím

Desiata:
Biely jogurt s lesnými plodmi

Obed:
Pomaly dusený krk na červenom vine s celozrnnou tarhoňou

Olovrant:
Hubová štrúdla s kôprovým creme fraiche

Večera:
Celozrnný wrap s čerstvou zeleninou a morčacími prsiami

Klasik

Raňajky:
Tvarohová nátierka s čerstvou pažitkou a štvorzrnným BIO chlebom

Desiata:
Nastrúhane jablko so škoricou a orechami

Obed:
Filet sumčeka amerického s mätovo-hráškovym pyré

Olovrant:
Šalát z čerstvej kapusty so strúhanou bielou reďkovkou

Večera:
Zapekaný baklažán s paradajkami a tofu

Klasik

Raňajky:
Omeleta z vaječných bielkov s hráškom, čierny chlieb

Desiata:
Jogurtový nápoj s piškótom

Obed:
Mäsovo-ryžová guľka v paradajkovo-olivovej omáčke s varenými zemiakmi a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou

Olovrant:
Tvaroh s medom a ovocím

Večera:
Brokolicové lasagne s kúskami údeného lososa

BMI KALKULAČKA

Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!

Vypočítať veľkosť porcie

ROVNO K OBJEDNÁVKE

Už ste si vybrali svojho favorita?
Nestrácajte čas a KLIKNITE!

Rýchla objednávka