Potrebujete poradiť? Kontaktujte náš tím cez chat alebo na 0915 33 00 33 (pracovné dni od 6:00 do 18:00). Sme váš osobný sprievodca zdravým stravovaním už viac ako 14 rokov.
Na deň šéfkuchárov prijali naše pozvanie do Prahy Giancarlo a Katie Caldesi. Charizmatickí odborníci na LOW CARB stravovanie predstavili našim hosťom tento spôsob ako životný štýl. Spolu sme varili, ochutnávali, vzdelávali sa a diskutovali.
Katie a Giancarlo Caldesi v PRAHE predstavujú trend a princípy LOW CARB stravovania.
Naša Petra strávila s dcérou Gretkou takmer rok v Anglicku. Počas tohto roka sa nie len vzdelávali, ale podarilo sa im nadviazať niekoľko zaujímavých spoluprác – na prestížnej škole varenia v srdci LONDÝNA.
Počas Petrinho pobytu v Londýne nadviazali aj krásnu spoluprácu s manželmi Caldesi, ktorí patria nielen v Anglicku medzi uznávaných odborníkov zdravého stravovania založeného na princípoch LOW CARB. Petra s Tomášom sa zúčastnili niekoľkých workshopov a prednášok v ich prestížnej škole varenia La Cucina Caldesi.
Tomáš a Petra sa učia pripravovať low carb jedlá pod vedením odborníkov z La Cucina Caldesi.
Šéfkuchár s talianskymi koreňmi Giancarlo varí s južanskou ľahkosťou, Katie je autorka knižných bestellerov o zdravom stravovaní. Poznať ich môžete aj z vlastnej TV show, ktorú vysielala stanica BBC. Giancarlo a Katie vlastnia okrem školy varenia La Cucina Caldesi aj obľúbenú sieť reštaurácií v metropole Anglicka.
V knihe The Low Carb italian kitchen od Katie a Giancarla Caldesi nájdete aj recept na lahodnú bylinkovú focacciu.
Na deň šéfkuchárov 20.10.2023 sme pozvali inšpiratívnych manželov Caldesi do Prahy, aby v nádherných priestoroch predstavili pozvaným účastníkom trendy a princípy LOW CARB stravovania. Sme veľmi radi, že naše pozvanie prijali. Do Prahy prišli osobne po prvý krát.
Giancarlo a moderátorka TV Nova Gabriela Partyšová.
Okrem veľmi zaujímavej prezentácie sme si spoločne pod vedením Giancarla a Katie pripravili niekoľko veľmi chutných receptov:
Sledovanie trendov v zdravom stravovaní a vzdelávanie považujeme za veľmi nevyhnutné. Je pre nás dôležité pripravovať pre našich klientov čerstvé, nutrične vyvážené a chutné jedlá.
Pražský event predstavuje začiatok dlhodobej spolupráce Caldesi & EASYDIET. V priebehu najbližšieho obdobia budete mať možnosť ochutnať niektoré z lahodných a zdravých receptov podľa Caldesi ako súčasť stravovacieho programu LOW CARB.
Recepty od Giancarla a Katie budú stálou súčasťou EASYDIET LOW CARB jedálničkov. Okrem skvelých jedál sa môžete tešiť aj na recepty, tipy a novinky k LOW CARB stravovaniu z Londýna aj od nás.
Viac atmosféry z pražského eventu nájdete na našom instagrame.
Vaša EASYDIET