Potrebujete poradiť? Kontaktujte náš tím cez chat alebo na 0915 33 00 33. Podporujeme vás už viac ako 15 rokov.
Ružičkový kel má málo kalorií a nízky glykemický index. Osviežuje, hydratuje telo a dobre zasýti. Na chudnutie a zhadzovanie gramov tuku, je ideálnou voľbou.
Príprava: 10 minút
Varenie: 20 minút
Náročnosť prípravy: nízka
Na 4 porcie
Do veľkého hrnca nalejeme osolenú vodu, necháme zovrieť a cestoviny uvaríme podľa návode na obale do polomäkka. Cestoviny precedíme do druhého hrnca, lebo vodu použijeme neskôr. Medzitým rozohrejeme panvicu, prošuto opražíme dochrumkava, asi 3 – 4 minúty. Pridáme cesnak a lístky tymiánu. Restujeme ešte minútu. Pridáme rozmrazený a nakrájaný ružičkový kel a miešame ešte päť minút. Zmiernime teplotu, podlejeme trochou vody z cestovín, pridáme maslo a nastrúhaný parmezán. Do omáčky nakoniec primiešame cestoviny. Servírujeme s hoblinkami parmezánu.
Dobrú chuť!
Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!