Potrebujete poradiť? Kontaktujte náš tím cez chat alebo na 0915 33 00 33. Podporujeme vás už viac ako 15 rokov.
Cícer je je vynikajúca potravina, ktorá zo všetkých strukovín patrí medzi najľahšie stráviteľné. Na rozdiel od fazule či hrachu nenafukuje, je doslova nadupaný bielkovinami a ocenia ho aj vegetariáni. V kombinácii so zdravými hubami tak vytvára nielen nesmierne chutnú, ale aj výživnú jesennú špecialitu.
Na masle zľahka opečieme cibuľu a strúčiky cesnaku, pridáme pokrájané hríby a opečieme ich do zlatista. Odložíme na tanier a do tej istej panvice pridáme tekvicu a s trochou vody uvaríme do mäkka ( cca 5-7 minút). Zmiešame s ostatnými ingredienciami a dáme piecť do formy na 200 st C na cca 25-30 minút.
Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!