Potrebujete poradiť? Kontaktujte náš tím cez chat alebo na 0915 33 00 33. Podporujeme vás už viac ako 15 rokov.

Košík je prázdny

Cícerovo hubový nákyp

3. 12. 2018

Cícer je je vynikajúca potravina, ktorá zo všetkých strukovín patrí medzi najľahšie stráviteľné. Na rozdiel od fazule či hrachu nenafukuje, je doslova nadupaný bielkovinami a ocenia ho aj vegetariáni. V kombinácii so zdravými hubami tak vytvára nielen nesmierne chutnú, ale aj výživnú jesennú špecialitu.

Cícerovo hubový nákyp

Obsah

Čo budeme potrebovať:

  • 200 g uvareného cíceru
  • 100 -150 g tekvice hokkaido
  • 200 g hríbov, pokrájaných
  • 1 malá paprika kápia, pokrájaná na kocky
  • 20 g petržlenovej vňate, posekanej
  • 10 g posekanej vňate tymiánu
  • 3 vajcia
  • 20 g masla
  • soľ a korenie

Postup

Na masle zľahka opečieme cibuľu a strúčiky cesnaku, pridáme pokrájané hríby a opečieme ich do zlatista. Odložíme na tanier a do tej istej panvice pridáme tekvicu a s trochou vody uvaríme do mäkka ( cca 5-7 minút). Zmiešame s ostatnými ingredienciami a dáme piecť do formy na 200 st C na cca 25-30 minút.

cukina, šampióny, vajíčka, paprika, cícer

cukina, šampióny, vajíčka, paprika, cícer v miske

cícerovo hubový nákyp vo forme pred pečením

BMI KALKULAČKA

Neviete, akú veľkosť porcie si vybrať?
Stačí pár klikov a ste v obraze!

Vypočítať veľkosť porcie

ROVNO K OBJEDNÁVKE

Už ste si vybrali svojho favorita?
Nestrácajte čas a KLIKNITE!

Rýchla objednávka

Ak sa vám obsah páči, zdieľajte

arrow-up