Potrebujete poradiť? Kontaktujte náš tím cez chat alebo na 0915 33 00 33 (pracovné dni od 6:00 do 18:00). Sme váš osobný sprievodca zdravým stravovaním už viac ako 14 rokov.
Fresh, chutný a dokonca aj o čosi zdravší recept ako klasické vyprážané podkovičky.
Ingrediencie
Filety z kapra pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme asi pol hodiny v chladničke. Medzitým na cesnakové maslo vymiešame mäkké maslo s čerstvo prelisovaným cesnakom a dobre osolíme, prikryjeme a dáme do chladničky. Rybie filé nakrojíme po 5 mm od seba do hĺbky asi 7mm, bohato osolíme a zo všetkých strán potrieme paprikou. Nechajte ešte pol hodiny v chladničke.
Rybie filé poprášime trochou múky a potrieme olejom a pečieme v rúre na 175 °C asi 10-15 minút. Preložíme na tanier, pridáme na filet cesnakové masloa podávame so zemiakovým šalátom, varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťkoui a zeleným šalátom.